Franse boerenomelet
- Herkomst
- Frankrijk
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 8 eieren
- 1 doosje camembert (kaas, 240 gram), in blokjes
- 6 sneetjes donker volkorenbrood
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 courgette, in blokjes
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram), uitgelekt
- 6 eetlepels olijfolie
- 1 grote ui, gesnipperd
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Verhit in een wok 2 eetlepels olie en bak de ui, paprika en courgette al omscheppend in 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes toe en bak het nog 2 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Houd de groenten op een laag vuur warm. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olie en bak van een kwart van het eimengsel een omelet. Bak met rest van het ei en de olie zo nog 3 omeletten. Houd alles warm in aluminiumfolie. Leg de omeletten op vier borden. Schep de groenten op de onderste helft van de omeletten en verdeel de camembert hierover. Vouw de omeletten over de vulling en serveer het met volkorenbrood.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »