Frittata de spinaci
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 eieren
- 500 gram jonge verse spinazie
- halve rode paprika
- boter
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Kluts de eieren met wat zout. Is de spinazie niet zo jong, verwijder dan zoveel mogelijk de harde steeltjes. Was de spinazie en zet ze met aanhangend water op het vuur. Kiep het, zodra het slinkt, in een vergiet en spoel koud af. Knijp het water eruit en snijd het blad grof. Snijd de halve paprika in blokjes. Roerbak de spinazie en paprika in een koekenpan in boter en voeg peper en zout naar smaak toe. Schep de eieren erdoor en bak de omelet aan beide kanten bruin (keer hem met behulp van een bord).
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »