Gemarineerde visblokjes in spek
- Herkomst
- Frankrijk
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram (diepvries) kabeljauwfilet
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 1 eetlepel Provençaalse kruiden
- 2 eetlepels Tabasco
- 10 plakjes spek
- 3 eetlepels olijfolie
- cocktailprikkers
BEREIDINGSWIJZE
Laat de kabeljauw in ongeveer 1 uur ontdooien. Snijd de filets in 20 blokjes. Roer in een kom de tomatenketchup met de Provençaalse kruiden en de Tobasco door elkaar. Schep de blokjes vis erdoor en laat ze in nog 1 uur verder ontdooien. Halveer de plakjes spek. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Rol elk blokje vis in een plakje spek. Vet een lage ovenschaal in met 1 eetlepel olijfolie. Leg de spek-visrolletjes erin. Sprenkel de rest van de olijfolie erover. Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de spek-visrolletjes in ongeveer 15 tot 20 minuten knapperig bruin en gaar. Steek in elk rolletje een cocktailprikker en leg de rolletjes op een platte schaal.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »