Indische karbonade
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 ribkarbonades
- 50 gram boter
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel sambal
- 2 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels tomatenpuree
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Strooi wat zout en peper over de karbonades. Pel een knoflookteentje en pers hem uit. Verhit de boter in een pan laat deze bruin worden en bak hierin de karbonades bruin. Haal ze vervolgens uit de pan. Voeg aan de braadboter de knoflook, tomatenpuree, sambal en de ketjap toe. Leg de karbonades terug in de pan en laat het nog 15 minuten zachtjes sudderen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »