Indonesische gevulde eieren
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Telor Stenga Radja = halve gevulde eieren
- 6 eieren, hardgekookt
- 250 gram rundergehakt
- 1 grote ui, fijngesneden
- 1 theelepel djinten
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- een handjevol selderie, fijngesneden
- een stukje trassi (gebruik dit spaarzaam).
BEREIDINGSWIJZE
Kook de eieren hard en snijd de eieren overlangs doormidden. Verwijder het eigeel en leg dit apart in een bakje. Fruit in wat olie de trassi, knoflook en de ui. Doe dan het gehakt en de selderie erbij. Laat het gehakt goed bruin worden onder toevoeging van de overige kruiden. Haal alles van het vuur en laat het afkoelen. Doe het gehakt bij het eigeel en meng het er doorheen. Vul de halve eieren met het mengsel.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »