GratisRecept

Javaanse omelet

Herkomst
Indonesie
Categorie
Eiergerechten
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • Dadar Djawa = Javaanse omelet
  • 4 losgeklopte eieren
  • 1 fijn gesneden ui
  • 1 eetlepel fijngesneden prei
  • 1 theelepel bruine suiker
  • zout
  • peper
  • een mespuntje djinten (komijnpoeder).

BEREIDINGSWIJZE

Meng het losgeklopte ei met alle ingrediënten en bak er een omelet van. Verdeel alles in parten.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »