Javaanse omelet
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Dadar Djawa = Javaanse omelet
- 4 losgeklopte eieren
- 1 fijn gesneden ui
- 1 eetlepel fijngesneden prei
- 1 theelepel bruine suiker
- zout
- peper
- een mespuntje djinten (komijnpoeder).
BEREIDINGSWIJZE
Meng het losgeklopte ei met alle ingrediënten en bak er een omelet van. Verdeel alles in parten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »