Kaasballetjes I
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 ons verse geitenkaas
- 3 sjalotjes
- 1,5 kop bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 eetlepel paprikapoeder (pittig)
- 3 eieren (gedeeld in eigeel en eiwit)
- 1 deciliter olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Vermeng in een kom de bloem, bakpoeder, paprikapoeder, eigeel, kaas en de sjalotjes goed door elkaar. Klop in een andere (vetvrije) kom de eiwitten stijf. Lepel dit voorzichtig door het kaasmengsel. Maak balletjes ter grootte van een bitterbal en laat dit ongeveer 10 minuten rusten.
Verhit daarna de olijfolie flink heet in een pan. Frituur de balletjes in ongeveer 5 minuten goudbruin. Serveer het warm.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »