Knolselderij met tomatensaus
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 halve of 1 kleine knolselderij
- zout
- 1 kwart rode paprika
- 1 halve ui
- 1 halve kleine prei
- 1 halve teen knoflook
- 1 eetlepel olie
- 1 halve eetlepel Italiaanse kruiden
- 1,5 deciliter gepureerde tomaten
- geraspte kaas
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de knolselderij in plakken en schil deze. Snijd de plakken in kleine blokjes. Kook de knolselderij in wat water met een beetje zout in 10 tot 15 minuten gaar. Snijd ondertussen de paprika in dunne reepjes. Was de prei en maak de rest van de groente schoon. Snijd de prei in dunne ringen. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en bak de ui samen met de uitgeperste knoflook zop een zacht vuur. Voeg de paprika, prei en Italiaanse kruiden toe en bak deze ongeveer 5 minuten mee. Doe de gepureerde tomaten erbij en warm de saus goed door. Giet de knolselderij af en doe deze in een schaal. Schenk de tomatensaus erover. Strooi er wat geraspte kaas over. Lekker bij aardappelen of pasta.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »