Sperziebonen met tomaat en munt
- Herkomst
- India
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 20 sperziebonen
- 1 theelepel olie
- 1 teen knoflook (uitgeperst)
- 1 theelepel geraspte gember
- 1/2 theelepel gemalen koriander
- 1/2 theelepel komijn
- 1/2 theelepel garam masala
- 2 tomaten
- 1 eetlepel gehakte verse munt
BEREIDINGSWIJZE
Snijd 20 sperziebonen diagonaal in tweeën. Verhit 1 theelepel olie in een koekenpan. Voeg 1 uitgeperste teen knoflook,1 theelepel geraspte gember, 1/2 theelepel gemalen koriander, 1/2 theelepel komijn, 1/2 theelepel garam masala en 2 kleingesneden tomaten toe. Bak alles al roerend 1 min. Voeg de bonen toe en bak ze 2-3 min. tot ze gaar zijn. Roer er 1 eetlepel gehakte verse munt door. Warm serveren
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »