Kruidenpancakes met gerookte zalm
- Herkomst
- United kingdom
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1/2 pak poffertjesmix
- 100 gram gerookte zalm
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 3 eetlepels fijngehakte bieslook
- 50 gram boter of margarine
- 125 mililiter zure room
- 2 eetlepels geraspte mierikswortel of 1 eetlepel mosterd
- zout
- versgemalen zwarte peper
BEREIDINGSWIJZE
Doe de poffertjesmix in een kom. Meng de Parmezaanse kaas, de peterselie en 2 eetlepels bieslook erdoor. Voeg peper naar smaak toe. Bereid het beslag verder volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep er met een juslepel 4 bergjes beslag in. Bak de pancakes in ongeveer 3 minuten bruin en gaar. Keer ze als de bovenkant droog is. Bak de rest van de pancakes op dezelfde manier. Roer de zure room met de mierikswortel (of mosterd) tot een sausje. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de zalm in reepjes. Leg de pancakes op een platte schaal. Schep op elke pancake een lepel van de mierikswortel (of mosterd)room en drapeer er reepjes zalm op. Strooi de rest van de bieslook erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »