Omelet met mozzarella en tuinkruiden
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 sjalotjes
- 4 eieren
- 1 eetlepel gehakte basilicum of 1 eetlepel groene pesto
- versgemalen peper
- zout
- 100 gram mozzarella
- 1/2 bakje cherry-/kerstomaten
- 2 eetlepels olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Pel de sjalotjes en snipper ze. Klop de eieren los met de gesnipperde sjalotten, basilicum of pesto, peper en zout. Snijd de mozzarella in dunne plakjes en halveer de kerstomaten. Verhit de olijfolie in een koekenpan en schenk het eimengsel erin. Maak na enkele tellen de gestolde randen los en laat de rest van het geklopte ei eronder lopen. Verdeel de mozzarella en de tomaten erover en bak op een lage stand met deksel totdat de bovenkant bijna droog is en de kaas licht gesmolten is. Serveer de omelet dubbelgevouwen op een warme schaal.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »