Oosterse lamsburger
- Herkomst
- Marokko
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 lamsburgers
- 2 eetlepels 5-kruidenpoeder
- ½ limoen (geraspt)
- 3 eetlepels olijfolie
- ½ deciliter sojasaus
- 2 eetlepels oestersaus
- 1 theelepel honing
- ½ komkommer
- 2 bosuitjes
- 4 broodjes (hamburger- of pitabroodjes)
BEREIDINGSWIJZE
Wrijf de burgers in met het kruidenpoeder en de limoenrasp.
Bestrijk de burgers met olie en bak ze in 10 minuten goudbruin in een anti-aanbakpan. Meng de sojasaus, oestersaus en de honing door elkaar. Snijd de komkommer en de bosui in lange repen, leg ze op de broodjes. Leg de lamsburgers op de groenten en schep er wat saus naar smaak over.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »