Roerbak kerrieschotel
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram mienestjes
- 500 gram spitskool
- 200 gram peultjes
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 400 gram tofu roerbak pittig gekruid (2 bakjes a 200 gram)
- 1 flesje wokessentials milde kerrie (240 mililiter)
- 15 gram verse koriander
- 50 gram ongezouten cashewnoten
BEREIDINGSWIJZE
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de spitskool schoon en snijd het in reepjes. Maak de peultjes schoon en snijd het in ruitjes. Verhit olie in een wok en bak hierin de tofu 3 minuten. Voeg de kool en peultjes toe en bak het 4 minuten mee. Voeg de kerriesaus toe en verwarm het 1 minuut mee. Snijd de koriander fijn. Strooi vervolgens de cashewnoten en koriander over de saus. Serveer het tenslotte met de mie.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »