Sate marinade
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 120 gram pindakaas
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 1/2 theelepel gemberpoeder
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel bruine suiker
- 120 mililiter kokosmelk
BEREIDINGSWIJZE
Doe alle ingrediënten in een pan en verwarm alles om het goed te kunnen vermengen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »