GratisRecept

Marokkaanse lamsmarinade

Herkomst
Marokko
Categorie
Saus
Bereidingstijd
4 uur
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 2 theelepels gedroogde peterselie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1/4 theelepel kaneelpoeder
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel cayennepeper
  • 1/4 theelepel gemberpoeder
  • 1/4 theelepel gemalen korianderzaad

BEREIDINGSWIJZE

Meng alle ingrediënten in een kom en roer het mengsel tot het een pasta is. Smeer het lamsvlees aan alle kanten in en laat de marinade 4 uur intrekken in de koelkast.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »