Spaanse knoflookgarnalen
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 12 ongepelde gamba's
- 8 champignons
- 4 tot 6 eetlepels olie
- 3 teentjes knoflook
- 1/2 chilipeper
- 1/2 bosje bladpeterselie
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 250 graden C. Snijd de champignons in plakjes en leg ze in een schaal. Schenk de olie erbij. Pers de knoflook erboven uit. Snijd de chilipeper in de lengte door en haal de zaadjes eruit. Snijd de chilipeper fijn en roer hem door de champignons. Snijd de peterselie fijn en voeg hem toe met de garnalen. Roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over vier ovenvaste souffléschaaltjes. Zet de garnalen 8 tot 10 minuten in de oven totdat ze goed gaar zijn.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »