Spruitjes met banaan
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram spruitjes
- zout
- 1 eetlepel olie
- 2 bananen
- 1/2 theelepel gemberpoeder
- 1/2 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel geraspte kokos
BEREIDINGSWIJZE
Maak de spruitjes schoon en kook ze met een snufje zout in ruim water in 10 tot 15 minuten gaar. Snijd de bananen in plakjes. Verhit de olie in een koekepan en voeg de plakjes banaan en gemberpoeder toe. Laat de banaan even bakken. Giet de spruitjes af. Doe de spruitjes in een schaal, schep de banaan en de ketjap er voorzichtig door en strooi de geraspte kokos erover. Lekker met rijst en saté.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »