Tahu Ketjap
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 2 uur en 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 plak tahu
- 1 ui, fijngesneden
- 1 mespunt djahe
- 1 blaadje salam
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 3 eetlepels ketjap manis
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de tahu in blokjes en leg ze in een schaal. Doe in een ander schaaltje de knoflook en de djahe door de 3 eetlepels ketjap manis. Giet het daarna over de blokjes tahu. Laat dit ongeveer 2 uur intrekken. Bak daarna de tahu in ongeveer 5 minuten knappend bruin.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »