Tomatensalade
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 grote rijpe vleestomaat
- 100 gram gedroogde tomaten (uitgelekt)
- 500 gram stevige tomaten
- 2 eetlepels wijnazijn
- peper
- (zee)zout
- komijn
- paprikapoeder
- 4 tenen knoflook, uitgeperst
- 4 eetlepels olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Prak de vleestomaat, de half gedroogde tomaten en de knoflook fijn in een schaal. Roer daarna de kruiden en de olijfolie hierdoor. Snijd vervolgens de stevige tomaten in plakjes en sprenkel de dressing hierover heen. Voeg eventueel nog wat zeezout toe. Lekker als bijgerecht bij een tapas tafel.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »