Volkorenmacaroni met tahoe
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 100 gram tahoe
- 3 eetlepels ketjap manis
- 50 gram blanke hazelnoten
- 150 gram volkoren macaroni
- zout
- 3 eetlepels (zonnebloem)olie
- 150 gram gesneden prei
- 150 gram geraspte wortel
- 1 bekertje creme fraiche
- 75 gram geraspte kruidenkaas
- versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de tahoe in kleine blokjes en sprenkel de ketjap erover. Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan goudbruin. Kook de macaroni in ruim kokend water met zout beetgaar. Verhit intussen de helft van de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de tahoe met de ketjap snel rondom bruin. Schep de tahoe uit de pan. Doe de rest van de olie in de pan en bak de prei en de wortel al roerend ongeveer 3 minuten. Schep de groenten uit de pan. Verhit de creme fraiche in dezelfde pan en roer de geraspte kaas erdoor. Laat de macaroni goed uitlekken in een vergiet. Schep de macaroni in een schaal en meng achtereenvolgens de kaassaus, de tahoe en de groenten erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe en strooi de geroosterde hazelnoten erover.
RECENSIE PLAATSEN
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »