Macaroni met courgette en brie
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram (Honig) macaroni, vlugkokend
- zout
- 400 gram courgettes, in gehalveerde plakjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 300 gram tomaten, in stukjes
- 1 deciliter kruidenbouillon (van een tablet)
- 200 gram brie, in stukjes
- versgemalen peper
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Bak de courgette met de knoflook al omscheppend ongeveer 5 minuten in de hete olie. Voeg de tomaten en de bouillon toe. Stoof de groenten op een laag vuur nog ongeveer 3 minuten. Giet de pasta af en schep er de groenten, de brie en peper en zout naar smaak over. Garneer met het bieslook en serveer direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »