Beschuitenpap
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 75 gram beschuiten
- 1 liter melk
- snufje zout
- citroenschil
- 50 gram suiker
- mespuntje kaneel
BEREIDINGSWIJZE
Breek de beschuiten in stukken. Breng de melk met een snufje zout, en het gele deel van een citroenschil aan de kook. Roer er de stukken beschuit door. Laat alles op een laag vuur, onder af en toe roeren, in ongeveer 20 minuten tot een gebonden pap koken. Meng de suiker met de kaneel. Serveer dit apart bij de beschuitenpap.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »