Wentelteefjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 5 deciliter volle melk
- 1 ei
- 100 gram boter
- 8 sneetjes oud casinobrood
- 100 gram kaneelsuiker
BEREIDINGSWIJZE
Doe de melk en het ei in een beslagkom.
Klop de melk en de eieren los.
Doe de boter in de koekenpan en zet deze op een hoog vuur.
Verhit de boter.
Haal de sneetjes brood door het melkmengsel en laat ze uitlekken.
Doe het brood in de koekenpan en bak het aan een zijde goudgeel.
Draai het brood om en bak ook de andere zijde goudgeel.
Bestrooi de wentelteefjes met kaneelsuiker en serveer ze direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »