Wentelteefjes met tomaat en ham
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 eieren
- een scheutje melk
- zout en peper naar smaak
- een klont boter
- 4 sneetjes oud brood
- 4 plakken ham
- 2 tomaten
- verse peterselie
BEREIDINGSWIJZE
Meng in een kom de eieren, melk en het zout en peper.
Verwarm de boter in een antiaanbakpan.
Doop de sneetjes brood in het mengsel en leg ze daarna in de pan.
Leg ook een paar plakjes ham en schijfjes tomaat in de pan en laat dit aan beide zijden even warmen.
Garnering:
Leg de sneetjes brood in waaiervorm op een bord en garneer dit met de peterselie.
Leg naast de wentelteefjes de plakjes ham.
Garneer de schijfjes tomaat er naast.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »