Biefstuk met garnalen en basmatirijst
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Slank en Fit
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram rundsbiefstuk
- 50 gram garnalen
- 100 mililiter vetarme runderbouillion
- 50 gram basmatirijst
- 50 gram ui
- bieslook
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 koffielepel dille
- maizena
BEREIDINGSWIJZE
Grill de biefstuk. Verwarm de olie in een anti-aanbakpan en fruit hierin de fijngehakte ui. Voeg hier de bouillon aan toe en breng aan de kook. Roer de garnalen en de dille erdoor en bind met de maizena. Serveren met de volgens verpakking bereide basmatirijst en het geheel met bieslook bestrooien.
Voedingswaarde : 575 Kcal
(eiwit 56,6 gram, koolh. 44,6 gram, vet 17,2 gram)
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »