Bloemkool met tomatensaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram bloemkool
- 1 eetlepel olie
- 1/2 theelepel gekneusde peper
- 1 theelepel Italiaanse keukenkruiden
- 1 teen knoflook (uitgeperst)
- 1 blik 450 gram gezeefde tomaten
BEREIDINGSWIJZE
Snijd 400 gram bloemkool in roosjes.Stoom of kook ze in de magnetron net gaar. Verhit 1 eetlepel olie in een steelpannetje. Voeg 1/2 theelepel gekneusde peper, 1 theelepel Italiaanse keekenkruiden en 1 uitgeperste teen knoflook. Bak dit alles 1 min. Voeg 1 blik met 450 gram gezeefde tomaten toe. Breng alles aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 5 min. pruttelen tot hij wat slinkt. Schenk de saus over de bloemkool en serveer het warm.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »