GratisRecept

Chocolade truffels

Herkomst
Nederland
Categorie
Gebak
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 200 gram pure chocolade
  • 60 gram boter
  • 4 eetlepels honing
  • 800 gram pralinepoeder
  • 75 gram cacao
  • 75 gram poedersuiker, gezeefd
  • 2 eetlepels kaneel

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de chocolade, de boter en de honing in de bovenste pan van een bain-marieset. Zodra het mengsel zacht is, neemt u het van het vuur en roert u het pralinepoeder erdoor. Laat het mengsel afkoelen en vorm er balletjes van. Rol deze door een mengsel van cacao, poedersuiker en kaneel. Laat deze hard worden.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »