Chocolade truffels
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gebak
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram pure chocolade
- 60 gram boter
- 4 eetlepels honing
- 800 gram pralinepoeder
- 75 gram cacao
- 75 gram poedersuiker, gezeefd
- 2 eetlepels kaneel
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de chocolade, de boter en de honing in de bovenste pan van een bain-marieset. Zodra het mengsel zacht is, neemt u het van het vuur en roert u het pralinepoeder erdoor. Laat het mengsel afkoelen en vorm er balletjes van. Rol deze door een mengsel van cacao, poedersuiker en kaneel. Laat deze hard worden.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »