GratisRecept

Truffels uit Rusland

Herkomst
Rusland
Categorie
Gebak
Bereidingstijd
25 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 90 gram chocolade, gehakt
  • 1½ deciliter slagroom, geklopt
  • 3 eetlepels poedersuiker, gezeefd
  • 1 theelepel rum
  • 1 theelepel vanille-essence
  • 175 gram pure chocoladehagelslag of geraspte chocolade

BEREIDINGSWIJZE

Smelt de gehakte chocolade, klop de room erdoor en laat het mengsel afkoelen. Als het is afgekoeld mengt u het met de poedersuiker tot een pasta. Voeg de rum en de vanille-essence toe en vorm balletjes van het mengsel. Smelt de pure chocolade en dompel de met rum gearomatiseerde balletjes erin. Terwijl ze nog vochtig zijn, rolt u ze door de hagelslag of geraspte chocolade.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »