Truffels uit Rusland
- Herkomst
- Rusland
- Categorie
- Gebak
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 90 gram chocolade, gehakt
- 1½ deciliter slagroom, geklopt
- 3 eetlepels poedersuiker, gezeefd
- 1 theelepel rum
- 1 theelepel vanille-essence
- 175 gram pure chocoladehagelslag of geraspte chocolade
BEREIDINGSWIJZE
Smelt de gehakte chocolade, klop de room erdoor en laat het mengsel afkoelen. Als het is afgekoeld mengt u het met de poedersuiker tot een pasta. Voeg de rum en de vanille-essence toe en vorm balletjes van het mengsel. Smelt de pure chocolade en dompel de met rum gearomatiseerde balletjes erin. Terwijl ze nog vochtig zijn, rolt u ze door de hagelslag of geraspte chocolade.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »