GratisRecept

Drie in de pan met sinaasappel en kaneelsuiker

Herkomst
Nederland
Categorie
Ontbijt
Bereidingstijd
30 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • zout
  • 1 ei
  • 2 deciliter melk
  • sap en geraspte schil van 1 sinaasappel
  • 2 theelepels kaneel
  • 100 gram suiker
  • 30 gram boter

BEREIDINGSWIJZE

Zeef het bakmeel met een snuf zout in een kom. Voeg het ei en de helft van de melk toe en meng alles tot een glad beslag. Verdun het beslag al roerend met de rest van de melk. Roer het sinaasappelsap en de geraspte schil erdoor. Meng het kaneel en de suiker in een kommetje. Verhit de boter in een koekenpan en schep 3 bergjes beslag in de pan. Bak de drie-in-de-pan op matig vuur lichtbruin, keer ze en bak de andere kant ook mooi bruin. Bak zo door tot al het beslag gebruikt is. Houd de drie-in-de-pannetjes warm. Serveer met de kaneelsuiker. Lekker met een flinke lepel sinaasappeljam.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »