Erwtjes met spekjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 koppen bevroren doperwtjes
- 2 theelepels olie
- 2 plakken spek
- 1 eetlepel gehakte bieslook
- 1 eetlepel citroentijm
BEREIDINGSWIJZE
Verhit 2 theelepels olie in een zware koekenpan. Voeg 2 , in reepjes gesneden, plakken spek toe. Bak deze ongeveer 1-2 min. Voeg 2 koppen bevroren doperwtjes toe, bak ze in 2-3 min., af en toe roerend, gaar. Schep er 1 eetlepel gehakte bieslook en 1 eetlepel citroentijm door. Warm serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »