GratisRecept

Gebakken tofu met paksoi

Herkomst
Indonesie
Categorie
Vegetarisch
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 375 gram Sofine tofu basis, in blokjes
  • 1 ui, grof gesnipperd
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 struiken paksoi, in brede repen
  • 150 gram shii-take, in plakjes
  • 1 zakje roerbakmix Tandoori (Conimex)
  • 2 eetlepel santenmix (zakje, Conimex)
  • 50 gram ongezouten pinda
  • 1 bosuitje, in ringetjes

BEREIDINGSWIJZE

Bak de tofu met de ui al omscheppend in de hete olie bruin.
Voeg de paksoi en de shii-take toe en bak ze al omscheppend 3 minuten mee. Voeg de roerbakmix en 4 deciliter water toe en breng alles aan de kook. Schep de santenmix erdoor en laat alles 5 minuten op een laag vuur koken. Garneer met de pinda’s en de bosui. Lekker met witte rijst en cassave kroepoek.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »