Aardappelgratin met tofu wokgehakt
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 1 uur en 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 800 gram aardappelen, geschild en in plakjes
- 2 pakjes Sofine wokgehakt a 180 gram
- boter om in te vetten
- 2,5 deciliter slagroom
- 2 theelepels uienpoeder
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 2 eetlepels selderijblad, fijngehakt
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Verdeel de wokgehakt over een lage ingevette ovenschaal.
Verdeel de aardappelplakjes erover.
Roer de slagroom met de uienpoeder, de uitgeperste knoflook, de selderij en peper en zout door elkaar en schenk het over de aardappelplakjes.
Laat het gerecht in een voorverwarmde oven (200°C) ± 45 min. mooi bruin en de aardappelen gaar worden. Lekker met broccoli of een groene salade.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »