Zuurkoolstamppot met kerrietahoe
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kilogram aardappels
- 500 gram losgehaalde zuurkool
- 4 lepels rozijnen
- 1 lepel karwijzaad
- 1 blok kerrie-tahoe in blokjes
- 3 sjalotjes in partjes
- 50 gram pompoenpitjes
- 1 gesnipperde zure appel
- 1 deciliter kokende melk
- 50 gram gesmolten margarine
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappels in een ruime pan gaar. Doe er na 10 minuten ook de losgehaalde zuurkool, rozijnen en karwijzaad bovenop. Fruit in olie de sjalot en tahoe zachtjes goudbruin. Rooster in een droge koekenpan al schuddend (deksel erop) de pompoenpitten tot ze poffen. Stamp de zuurkool en aardappels met de melk en de boter. Schep de appel en pompoenpitjes erdoor en doe de tahoe er boven op.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »