Knapperige tofu met oosterse groente
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram tofu basis (Sofine), in blokjes
- 6 eetlepels zonnebloemolie
- 1 rood pepertje, in ringetjes
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 150 gram shii-take, in plakjes
- 1 pak oosterse groente roerbakschotel a 450 gram
BEREIDINGSWIJZE
Dep de tofu met keukenpapier droog. Verhit 4 eetlepels van de olie in een ruime pan en bak de tofu met de helft van de peper mooi bruin. Schep de tofu met een schuimspaan uit de pan en laat hem op keukenpapier uitlekken. Doe 2 eetlepels van de olie in een wok en fruit de rest van de peper met de ui en de knoflook al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de shii-take toe en bak ze 4 minuten mee. Schep het uienmengsel uit de pan. Bereid de roerbakschotel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de tofu en het uienmengsel erdoor en warm alles goed door.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »