Gekonfijte boerenkool
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 50 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kilo gesneden boerenkool
- 25 gram (gesmolten) reuzel (verkrijgbaar bij de slager)
- kruidnagel
- jeneverbessen
- knoflook
BEREIDINGSWIJZE
Laat de reuzel smelten en voeg alle kruiden toe. Leg de boerenkool erop en laat deze 35 tot 45 minuten sudderen. Schep de groente regelmatig om.
Lekker bij wildvlees.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »