Gekruide bloemkool
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram bloemkool
- 30 gram boter
- 1 eetlepel olie
- 1/2 theelepel gemalen koenjit
- 1/2 theelepel koriander
- 1/2 theelepel komijn
- 1/2 theelepel kaneel
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- yoghurt of zure room
BEREIDINGSWIJZE
Snijd 400 gram bloemkool in kleine roosjes. Verhit 30 gram boter en 1 eetlepel olie in een wok of koekenpan. Voeg 1/2 theelepel gemalen koenjit, 1/2 theelepel koriander, 1/2 theelepel komijn en 1/2 theelepel kaneel toe. Bak dit alles 1 min. Roer er 1 theelepel bruine basterdsuiker en de bloemkool door. Bak de bloemkool net gaar. Serveer hem warm met een scheutje yoghurt of zure room.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »