Wortelreepjes
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 winterpenen
- 20 gram boter
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel versgehakte koriander
- balsamicoazijn
BEREIDINGSWIJZE
Verwijder de eindjes van de drie penen. Schil ze in de lengte in reepjes met een scherpe dunschiller. Verhit de 20 gram boter in een koekenpan met zware bodem. Voeg 1 theelepel bruine basterdsuiker en de wortelreepjes toe. Schep alles om tot de reepjes goed met boter bedekt zijn en de wortel gaar maar niet slap is. Niet overgaar laten worden. Voeg 1 eetlepel versgehakte koriander toe. Indien gewenst, spaarzaam besprenkelen met balsamicoazijn. Warm serveren
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »