Griekse kaasballetjes
- Herkomst
- Griekenland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram feta
- 100 gram goudse belegen kaas
- 2 eieren, losgeklopt
- 1 kopje paneermeel
- peper
- zout
- olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Rasp de feta en de goudse kaas (dit mag grof geraspt worden) en doe dit in een kom. Breng de kaas op smaak met peper en wat zout en voeg er het kopje paneermeel bij. Is het mengsel niet stijf genoeg, voeg er dan nog wat meer paneermeel bij. Verhit de olie in een frituurpan en bak de balletjes hier in 3 minuten gaar. Serveer ze direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »