Kipsalade met aardappel en mango
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Salades
- Bereidingstijd
- 55 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 zoete aardappelen
- 1 mango
- 250 gram kipfilet
- cayennepeper
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 2 limoenen
- verse koriander, grofgehakt
- verse munt, grofgehakt
- olijfolie
- zout
- versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de geschilde aardappelen in blokjes en kook ze in water met zout tot ze gaar zijn maar wel stevig zijn gebleven. Laat ze uitlekken en afkoelen. Schil de mango en snijd het om de pit in dunne plakken. Snijd deze in repen. Meng een mespunt cayennepeper met de gesnipperde knoflook, het sap van 2 limoenen, 2 eetlepels olijfolie, de grofgehakte koriander en munt en meng dit alles met de mango. Zet het koel weg en laat het intrekken. Snijd de kipfilet in reepjes. Bak deze in olie tot ze gaar zijn. Strooi er zout en peper over en laat de kip afkoelen. meng de aardappelblokjes en de kipreepjes met de gemarineerde mango. Schenk er naar smaak extra olijfolie over.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »