Knapperige spinaziestamppot
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 450 gram spinazie a la creme
- 1 kleine ui
- 1 rode paprika
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 40 gram boter
- 6 deciliter melk
- 1 pakje aardappelpuree poeder
- 2 eetlepels fijn gehakte basilicum
BEREIDINGSWIJZE
Pel en snipper de ui en maak kleine stukjes van de paprika. Rooster de pijnboompitten.
Smelt boter en fruit de ui en paprika ongeveer 3 minuten.
Voeg de spinazie toe en verwarm volgens de verpakking. Breng de melk en 8 deciliter water aan de kook.(of hoeveel water en melk je dan ook nodig hebt voor de puree).
Neem de pan van het vuur. Roer de puree erdoor. Schep spinazie, paprikastukjes en basilicum erdoor.
Garneer met de pijnboompitten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »