Spinaziestamppot met geitenkaasjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1/2 zakje zongedroogde tomaten (100 gram)
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot (extra grof, 2 zakjes)
- 2 pakken gepaneerde geitenkaasjes (100 gram)
- 1 zak spinazie (300 gram)
- 25 gram boter of margarine
BEREIDINGSWIJZE
De tomaten fijnsnijden. De puree bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Intussen in een koekenpan met antiaanbaklaag de geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 min. bruin bakken. De spinazie grof snijden. De spinazie, tomaten en boter door de puree roeren. De stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met de geitenkaasjes.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »