GratisRecept

Spinazietomaatstamppot met runderworstjes

Herkomst
Nederland
Categorie
Stamppotten
Bereidingstijd
40 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 kilo kruimige aardappels, geschild en in stukken
  • 1 zakje zongedroogde tomaten (100 gram)
  • 450 gram spinazie (diepvries), ontdooid
  • 4 runderworstjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 50 mililiter melk
  • 1 eetlepel azijn

BEREIDINGSWIJZE

Kook de aardappels in 20 minuten gaar. Week de tomaten 5 minuten in heet water en snijd ze dan in dunne reepjes. Verhit in een braadpan 2 eetlepels olie en bak de worstjes op een matig vuur in 15 minuten gaar. Voeg na 5 minuten de tomaatreepjes toe en bak ze mee. Verwarm de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de aardappels af en stamp het met (warme) melk, 1 eetlepel olie en azijn tot een grove puree. Schep de spinazie en tomaatreepjes met het bakvet van de worstjes door de puree. Breng de stamppot met zout en peper op smaak en verdeel het met de worstjes over vier borden.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »