Kwartelei met toast
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Paasgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 6 sneden brood
- 3 lepels roomkaas met kruiden
- boter
- 18 kwarteleieren
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de grill voor. Steek uit de 6 sneden brood met een borrelglas 18 rondjes. Besmeer ze met de roomkaas en laat ze kleuren onder de grill. Smelt in een pan de boter en bak de kwarteleitjes ( spiegeleitjes). Leg de eitjes op de warme croûtons. Serveer ze warm!
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »