Maassluise garnalen
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Lunchgerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 uitje
- olie
- 1 bakje garnalen
- 1 klein potje creme fraiche
- 1 klein potje slagroom
- enkele plakjes kaas
- pasta naar keuze
BEREIDINGSWIJZE
kook de pasta volgens bereidingswijze. Snipper het uitje fijn. Bak de fijngesneden ui in een koekenpan in olie. Voeg de garnalen toe en bak deze mee.
Doe de creme fraiche erbij en een klein scheutje slagroom. Vervolgens de plakken kaas erover heen. Deze laten smelten.
Serveren met de pasta.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »