Roerbakmie met tofu
- Herkomst
- China
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pak (Honig) roerbakmie a 300 gram
- 3 eetlepels olie
- 375 gram tofu Basis (SoFine), in blokjes
- 1 ui gesnipperd
- 1 rode peper, in ringetjes
- 150 gram peultjes, schoongemaakt
- 1 gele paprika, in stukjes
- 150 gram shii-takes, in plakjes
- 1 pak Honig mix voor roerbakmie
- 5 bosuitjes, in stukjes
BEREIDINGSWIJZE
Kook de roerbakmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de tofu al omscheppend bruin. Neem de blokjes met een schuimspaan uit de wok. Fruit de ui met de peper al omscheppend 3 minuten in het bakvet. Voeg de peultjes en de paprika toe en bak ze 5 minuten mee. Schep de shii-takes erdoor en bak ze 3 minuten op een hoog vuur mee. Voeg de mix en 1 deciliter water toe en verwarm het al omscheppend 1 minuut. Schep de mie en de bosuitjes erdoor en bak alles op een hoog vuur droog.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »