GratisRecept

Roereieren met gerookte zalm

Herkomst
Nederland
Categorie
Eiergerechten
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
2
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 6 eieren
  • 2,5 deciliter melk
  • 2 eetlepels koffieroom
  • 1 eetlepel vloeibare boter
  • zwarte peper
  • zout
  • 1 eetlepel fijngesneden dille
  • 2 takjes verse dille
  • 1 ons gerookte zalmsnippers

BEREIDINGSWIJZE

Kluts de eieren in een kom en vermeng met de melk, de room, peper en zout naar smaak. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan op een matig vuurtje. Laat de boter niet bruin worden. Schenk het eimengsel in de pan. Roer het eimengsel telkens van buiten naar binnen door de pan totdat vrijwel al het ei gestold is. Op het laatste moment de zalmsnippers erdoor roeren. Verdeel het roerei over twee borden. Bestrooi met de fijngesneden dille en garneer met een takje dille.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »