Roereieren met gerookte zalm
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 6 eieren
- 2,5 deciliter melk
- 2 eetlepels koffieroom
- 1 eetlepel vloeibare boter
- zwarte peper
- zout
- 1 eetlepel fijngesneden dille
- 2 takjes verse dille
- 1 ons gerookte zalmsnippers
BEREIDINGSWIJZE
Kluts de eieren in een kom en vermeng met de melk, de room, peper en zout naar smaak. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan op een matig vuurtje. Laat de boter niet bruin worden. Schenk het eimengsel in de pan. Roer het eimengsel telkens van buiten naar binnen door de pan totdat vrijwel al het ei gestold is. Op het laatste moment de zalmsnippers erdoor roeren. Verdeel het roerei over twee borden. Bestrooi met de fijngesneden dille en garneer met een takje dille.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »