Schelvislever met mosterdsaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram schelvislever
- zout
- peper
- 3 eetlepel mosterd
- 2 eetlepel citroensap
- 1 deciliter droge witte wijn
- 4 sneetjes roggebrood
BEREIDINGSWIJZE
Was de schelvislever (of kabeljauwlever) in ruim koud water en verwijder eventuele adertjes aan de buitenkant. Breng in een pan water met een mespunt zout tot tegen de kook aan. Pocheer hierin de lever 5 minuten op een laag vuur. Roer intussen voor de mosterdsaus de mosterd met de citroensap en de wijn. Serveer de lever met de mosterdsaus op het roggebrood. Strooi een snufje versgemalen peper over de lever.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »