GratisRecept

Snorrepot

Herkomst
Nederland
Categorie
Vleesgerechten
Bereidingstijd
2 uur en 35 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • Vleesgerecht uit Friesland
  • 500 gram kalfsvlees
  • 1 kalfsnier
  • 100 gram kalfslever
  • 1 kalfstong
  • zout
  • 2 gesnipperde uien
  • witte peper
  • 50 gram boter
  • 2 deciliter bouillon
  • 0,5 deciliter wijnazijn
  • 2 stukjes foelie
  • 4 tomaten in partjes.

BEREIDINGSWIJZE

Snijd het kalfsvlees in plakjes en bestrooi deze met zout. Kook het kalfsvlees in ongeveer 30 minuten gaar in water. Snijd de nier en de tong in stukjes, kook deze in ongeveer 1,5 uur gaar. Fruit de ui in de boter en voeg dan de foelie, tomaat en de peper toe. Voeg dan de bouillon, wijnazijn en al het vlees toe en laat het geheel tenslotte nog eens 20 minuten stoven in een gesloten pan. .

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »