Snorrepot
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 2 uur en 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Vleesgerecht uit Friesland
- 500 gram kalfsvlees
- 1 kalfsnier
- 100 gram kalfslever
- 1 kalfstong
- zout
- 2 gesnipperde uien
- witte peper
- 50 gram boter
- 2 deciliter bouillon
- 0,5 deciliter wijnazijn
- 2 stukjes foelie
- 4 tomaten in partjes.
BEREIDINGSWIJZE
Snijd het kalfsvlees in plakjes en bestrooi deze met zout. Kook het kalfsvlees in ongeveer 30 minuten gaar in water. Snijd de nier en de tong in stukjes, kook deze in ongeveer 1,5 uur gaar. Fruit de ui in de boter en voeg dan de foelie, tomaat en de peper toe. Voeg dan de bouillon, wijnazijn en al het vlees toe en laat het geheel tenslotte nog eens 20 minuten stoven in een gesloten pan. .
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »