
Uitsmijter met aardappel
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 eieren
- 400 gram vastkokende, gekookte koude aardappelen
- 1 plak gekookte ham van 100 gram
- 1/2 theelepel tijm
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Snijd iedere aardappel in 8 tot 12 partjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in ongeveer 5 minuten rondom goudbruin. Snijd intussen de ham in blokjes. Schep de ham, tijm en wat peper en zout door de aardappelpartjes. Breek de eieren erboven. Laat de eieren op een zacht vuur stollen. Strooi er eventueel nog wat peper en zout over en verdeel de uitsmijter over twee borden. Serveer het met een frisse salade.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »