Verse paling
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 45 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 kilogram paling (1/2 pond paling per persoon)
- zout
- peper
- schijfjes citroen
BEREIDINGSWIJZE
Reken een half pond paling per persoon en een half pond extra voor de pot. Snijd de paling in stukjes van vijf centimeter. Plaats deze dicht tegen elkaar rechtop in een pan zonder iets toe te voegen. Zet de pan op een laag vuurtje, de sappen van de paling komen dan vrij. Strooi er wat peper en zout overheen en dek het geheel toe met dunne schijfjes citroen. Laat dit alles nu zachtjes doorkoken tot het vocht verdampt is, zonder de paling uit te laten drogen. Dat duurt 25 tot 30 minuten. Lekker met nieuwe aardappeltjes en gesmolten boter bij de vis.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »